Моментален број на посетители:
493
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
12 септември 2021
 

Од 9.20 часот, постојката кај црквата Пресвета Богородица, во насока на Транспортен центар, привремено не е во функција поради градежни активности на булевар „Крсте Петков Мисирков“.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.