Моментален број на посетители:
1271
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 септември 2021
 

Од 15 часот поради сообраќајна незгода кај Караорман, линија 23 од улица „Киро Глигоров“ вртат десно по булевар „Александар Македонски“ и по улица „Благоја Стефковски“ продолжуваат по редовната траса.
Возилата во обратна насока на движење, сообраќаат по улица „Благоја Стефковски“, булевар „Александар Македонски“, улица „Киро Глигоров“ и продолжуваат по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.