Моментален број на посетители:
1283
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
22 септември 2021
 

 НА „ДЕНОТ БЕЗ АВТОМОБИЛИ“ АВТОБУСИТЕ ЌЕ СООБРАЌААТ ВООБИЧАЕНО

Денеска, среда (22.09.2021 год), возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат вообичаено, по редовните траси и покрај одржувањето на велосипедското дефиле како дел од настанот „Ден без автомобили“ во рамки на одбележувањето на Европската недела на мобилност.
Од 11 часот, сообраќајот во дел од централното градско подрачје ќе биде регулиран од сообраќајната полиција.
ЈСП Скопје апелира на разбирање и трпеливост на корисниците на јавниот превоз во случај на евентуален незначително забавен проток на сообраќање на автобусите.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.