Моментален број на посетители:
1196
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
11 октомври 2021
 

Од 12.20 часот, линиите 19, 20 и 81 имаат изменет режим во насока на Шуто Оризари, поради поради поставена бина на дел од трасата.

- Линија 20 сообраќа од Топанско поле десно по бул. „Босна и Херцеговина“, преку коцка Бутел до последна во Шуто Оризари. Пренасочување важи и во двете насоки на сообраќање.

- Линија 19 сообраќа до затвор во Шуто Оризари.

- Линија 81 е пренасочена преку коцка Бутел. Пренасочувањето важи и во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.