Моментален број на посетители:
338
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
19 октомври 2021
 

ОД ВИКЕНДОВ СЕ УКИНУВААТ СЕЗОНСКИТЕ ЛИНИИ 69, 69А, 58А и 58Б

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека од претстојниов викенд се укинуваат сезонските линии 69, 69А, 58А и 58Б.

Поточно, посочените линии прекинуваат да сообраќаат од петок (22.10.2021 год).

 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.