Моментален број на посетители:
400
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
22 октомври 2021
 

ВО САБОТА (23.10.2021 година) ДЕЖУРНИ ЌЕ БИДАТ ТРИ БИЛЕТАРНИЦИ

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека утре, сабота (23.10.2021 год), поради државниот празник 23 Октомври - Ден на македонската револуционерна борба, дежурни ќе бидат три билетарници.
Од 7 до 19.30 часот отворени ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и на Зелено пазарче, а билетарницата во Ѓорче Петров ќе работи од 7 до 13 часот.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.