Моментален број на посетители:
117
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Апел
20 декември 2021
 

НОСЕТЕ МАСКА ВО АВТОБУС, ЗАШТИТЕТЕ СЕ СЕБЕСИ И КОЛЕКТИВНОТО ЗДРАВЈЕ 

Апелираме до сите граѓани, корисници на јавниот превоз да се придржуваат на препораките за заштита од Ковид - 19 при користење на превозот, односно во автобус да носат заштитна маска.

Единствено, со одговорно однесување на секој поединец, а имајќи во предвид дека превозот секојдневно го користат илјадници граѓани, може сите да придонесеме во борбата против ширење на вирусот.

Очекуваме дека нашиот апел ќе биде добронамерно прифатен и применет во интерес на колективното здравје.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.