Моментален број на посетители:
171
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
10 јануари 2022
 

УТРЕ ОД 22 часот НЕМА ДА ФУНКЦИОНИРА ОПЦИЈАТА ЗА ПЛАЌАЊЕ БИЛЕТ СО МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека утре, вторник (11.01.2022 год) од 22 часот, нема да функционира опцијата за плаќање билет во јавен превоз со мобилен телефон (валидација преку бројот 185).

Прекинот на оваа услуга, ќе биде од времен карактер, поради надградба на системот за електронска наплата.

Од среда (12.01.2022 год), опцијата за плаќање со мобилен телефон ќе биде достапна.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.