Моментален број на посетители:
158
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
11 јануари 2022
 

Од 19.50 часот, линиите 47 и 57 поради сообраќајна незгода на ул.„Бутелска“ кај подвозникот сообраќаат до постојката С.Бутел (поранешна последна 57).

За патниците за Радишани и Љубанци организирани се возила после подвозникот кои ќе сообраќаат до крај во Љубанци и Радишани. 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.