Моментален број на посетители:
453
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 јануари 2022
 

ОД ЧЕТВРТОК АВТОБУСИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДА ВОЗАТ ПО РЕДУЦИРАН ЗИМСКИ ВОЗЕН РЕД

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека од четврток (20.01.2022 год), јавниот превоз ќе продолжи да функционира по редуциран зимски возен ред, со оглед на одлуката за продолжување на училишниот зимски распуст.

Ваквиот режим на функционирање на јавниот превоз ќе важи се до завршување на распустот.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.