Моментален број на посетители:
484
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
20 јануари 2022
 

Од 21ч возилата кои сообраќаат од Влае кон Центар се пренасочени после Мост Обединети нации лево од кај Стара телевизија по ул. „Никола Парапунов", па десно по бул. „Илинден", десно кај болница „8 Септември", па по ул. „Бледски договор" и се враќаат на редовната траса на бул. „Партизански одреди".

Во обратна насока возилата сообраќаат по редовните траси.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.