Моментален број на посетители:
521
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
29 април 2022
 

ЖИЧАРНИЦАТА ОД НЕДЕЛА ЌЕ РАБОТИ ДВА ЧАСА ПОВЕЌЕ 

 

Од недела (1.05.2022 год), Жичарницата на Средно Водно ќе работи два часа повеќе, односно од 10 до 20 часот.

Во период од 19-19.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 19.45 часот е последно возење од врвот надолу.

Работното време е согласно Одлуката за работно време на Жичарницата во период мај – септември.

 

 

 

 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.