Моментален број на посетители:
509
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
соопштение
07 мај 2022
 

Од 8.30 часот, линија 8 е пренасочена, после мостот Обединети нации продолжува право до семафорите кај ТЦ „Сити мол“, па врти лево по улица „Љубљанска“, продолжува право и потоа десно продолжува по својата редовна траса.

Изменетиот режим е поради дефект на водоводна цевка на редовната траса и важи во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.