Моментален број на посетители:
253
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
16 мај 2022
 

Линија 61 е пренасочена од обиколница низ Горно Оризари, сообраќа по траса на линија 71 до Чардак, од каде продолжува по редовната траса.
Посочениот режим е поради градежни активности на улица „Александар Урдаревски“ и важи во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.