Моментален број на посетители:
241
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
17 мај 2022
 

Од 14.40 часот, поради пренасочување на возила од граничен премин Блаце према Чучер, линиите 61,71 и 81 ќе сообраќаат со задоцнување.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.