Моментален број на посетители:
190
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 јуни 2022
 

Од 12.10 часот, линија 60 сообраќа до Касарна, а линија 160 до Манастирска пештера.
Изменетиот режим е поради непрописно паркирано возила на дел од редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.