Моментален број на посетители:
112
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
02 август 2022
 

Од 8.15 часот, возилата од јавниот превоз во централното градско подрачје (Собрание на РСМ и Рекорд) се пренасочени по споредни сообраќајници, односно по улица „Кирил и Методиј“  (Рамстор) и улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РСМ).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.