Моментален број на посетители:
378
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
11 август 2022
 

 Од 19.50 часот ул.Митрополит Теодосиј Гологанов кај Бугарска амбасада  е затворена за сообраќај,линија 5 сообраќа по ул.Св.Кирил и Методиј во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.