Моментален број на посетители:
447
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
29 септември 2022
 

ЖИЧАРНИЦАТА ЌЕ ПОЧНЕ СО РАБОТА ПОДОЦНА ОД ВООБИЧАЕНОТО

Почитувани,

Поради дефект во електродистрибутивната мрежа во реонот на Средно Водно, Нерези и околината, извесно е дека денеска (29.09.2022 год) Жичарницата нема да почне со работа во вообичаениот термин, односно во 10 часот.

Навремено ќе информираме кога објектот ќе почне со непречена работа.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.