Моментален број на посетители:
455
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
29 септември 2022
 

ЖИЧАРНИЦАТА ПОЧНA СО РАБОТА

Почитувани,

Ве информираме дека Жичарницата почна да работи по неколкуминутно задоцнување од предвиениот почеток на работното време, поради дефект во електродистрибутивната мрежа во реонот на Средно Водно, Нерези и околината.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.