Моментален број на посетители:
452
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
01 октомври 2022
 

Од денеска, сабота (1.10.2022 год), сезонските линии 58б (Јаболце и Нова Брезница) и 69 (Дивље, Кожле и Катлановско блаце) прекинуваат да сообраќаат.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.