Моментален број на посетители:
573
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
03 ноември 2022
 

НА ЗАДУШНИЦА ЗГОЛЕМЕН БРОЈ АВТОБУСИ ЌЕ СООБРАЌААТ НА ЛИНИИТЕ 59, 59А И 59Б

                                                                                        

Ве информираме дека поради верскиот празник Задушница, утре петок (4.11.2022 година) и во сабота (5.11.2022 година), на редовните линии 59 (Карпош3 - Кучевишка бара - Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче - Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода - Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси.

 

ВОЗЕН РЕД во петок (4.11.2022 год) 

Линија 59

Од Карпош 3: 6.20 ч, 6,50 ч, 7.50 ч, 8.30 ч, 9 ч,  9.20 ч,  10.10 ч, 10.30 ч, 10.50 ч,  11.50 ч, 12 ч, 12.25 ч, 13.20 ч, 13.30 ч, 14.05 ч, 15 ч, 15.05 ч, 16.15 ч, 16.45 ч, 18.15 ч.

Од Кучевишка бара (Гробишта Бутел): 5.15 ч, 6.15 ч, 7.05 ч, 7.45 ч, 8.35 ч, 9.20 ч, 9.45 ч, 10.05 ч, 11.00 ч,  11.15 ч, 11.35 ч, 12.35 ч, 12.45 ч, 13.10 ч, 14.05 ч, 14.15 ч, 15.30 ч, 15.45 ч, 15.50 ч, 17.30 ч, 19.05 ч.

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 8.25 ч, 9.20 ч, 10.50 ч, 11.10 ч, 12.20 ч, 13.50 ч, 15.20 ч.

Од Гробишта Бутел: 10.05 ч, 10.30 ч, 11.35 ч, 13.05 ч, 13.25 ч, 14.35 ч, 16.05 ч.

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 9.10 ч, 9.50 ч, 10.40 ч, 12.10 ч, 12.40 ч, 13.40 ч, 15.10 ч. 

Од Гробишта Бутел: 9.10 ч, 9.55 ч, 11.25 ч, 11.55 ч, 12.55 ч, 14.25 ч, 15.55 ч.


ВОЗЕН РЕД во сабота (5.11.2022 год)

Линија 59

Од Карпош 3: 6.20 ч, 7 ч, 7.50 ч, 8.10 ч, 8.35 ч, 9.20 ч, 9.40 ч, 10.05 ч, 10.50 ч, 11.10 ч, 11.35 ч, 12.20 ч, 12.40 ч, 13.50 ч, 15.20 ч, 16.50 ч, 18.15 ч.

Од Кучевишка бара (гробишта Бутел): 5.35 ч, 7.05 ч, 7.45 ч, 8.35 ч, 8.55 ч, 9.20 ч, 10.05 ч, 10.25 ч, 10.45 ч, 11.35 ч, 11.55 ч, 12.20 ч, 13.05 ч, 13.25 ч, 14.35 ч, 16.05 ч, 17.30 ч, 19.05 ч.

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 7.10 ч, 7.40 ч, 8.25 ч, 8.40 ч, 9.10 ч, 10.10 ч, 10.40 ч, 11.10 ч, 11.40 ч, 12.10 ч.

Од Гробишта Бутел: 7.55 ч, 8.25 ч, 9.25 ч, 9.55 ч, 10.30 ч, 10.55 ч, 11.25 ч, 12.25 ч, 12.55 ч, 13.25 ч.

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 7.10 ч, 8.50 ч, 9.50 ч, 10.30 ч, 12.10 ч, 12.40 ч.

Од Гробишта Бутел: 8 ч, 9.10 ч, 9.40 ч, 11.20 ч, 11.55 ч, 13 ч.

 

 

 

 

 

 

     

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.