Моментален број на посетители:
209
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
22 ноември 2022
 

Линиите 41, 41А, 31 и 42 од 20.30ч. се пренасочени кај Гиго Трејд лево по ул. Малешевска, кај ОУ.Рајко Жинзифов вртат десно на ул.Иван Хаџиниколов и се враќаат на редовната траса кон пазар Драчево,пренасочувањето е исто во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.