Моментален број на посетители:
653
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
05 јануари 2023
 

Од 9,00 часот до 13,00 поради поправка на уличен дефект на ул. 6 во Стајковци ( Брњарски пат) возилата од линија 65в ќе бидат пренасочени кон надвозникот на обиколница односно до патот за Страчинци.

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.