Моментален број на посетители:
334
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
05 јануари 2023
 

НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД НА БАДНИК И БОЖИЌ, ЌЕ ИМА ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИ, ЖИЧАРНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ ВООБИЧАЕНО

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека на 6 и 7 јануари (Бадник и Божиќ) јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, со исклучок на неколку приградски линии кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.
Возниот ред е достапен на веб страницата.

 

На Бадник и Божиќ, Жичарницата ќе работи од 10 до 17 часот.

 

На 6, 7 и 8 јануари дежурни ќе бидат три билетарници, односно од 6.30 до 13.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар, Зелено пазарче и билетарницата во Ѓорче Петров.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.