Моментален број на посетители:
259
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
09 јануари 2023
 

Поради работа на пат на бул.Киро Глигоров (кај Бриколаж) возилата од линиите 23 и 3б се пренасочени од 19.40ч

- линиите  23 од Дом на печат кон Ченто не вртат десно кон Кванташки пазар продолжуваат право и преку Автокоманда се враќаат на траса на Маџари термо, од Ченто кон Дом на печат сообраќаат по редовната траса

- линија 3б од Панорама кон Кванташки пазар кај Бриколаж не врти десно продолжува право и преку Автокоманда, Маџари до Кванташки пазар, од Кванташки пазар кон Панорама сообраќа по редовната траса

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.