Моментален број на посетители:
187
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 јануари 2023
 

Од 9 часот линија 24 е пренасочена по улица „Христо Татарчев“ во двете насоки, поради градежни зафати на коловозот на дел од улица „Д.Х.Димов“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.