Моментален број на посетители:
572
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 јануари 2023
 

НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД НА ВОДИЦИ, ЌЕ ИМА ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИ, ЖИЧАРНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ ВООБИЧАЕНО

 
Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека утре, четврток (19.01.2023 год), поради верскиот празник Богојавление (Водици), јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред.
 
Исклучок ќе бидат линиите 18А, 32, 47А, 51, 55, 55В, 56, 56А, 70, 74, 81, 118, 160, 164 и 180, кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.
 
Дежурни ќе бидат билетарниците на Транспортен центар, Зелен пазар и билетарницата во Ѓорче Петров од 6 до 13.30 часот.
 
Жичарницата ќе работи вообичаено, од 10 до 17 часот.
 
 
 
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.