Моментален број на посетители:
501
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
27 јануари 2023
 

Од 21 часот, линиите 8, 47, 47а, 59, 61, 57 и 71 од полиција кај кружен тек Бутел према центар се пренасочени по улица „Цетинска“, а во обратна насока сообраќаат по редовната траса.

Линија 9 врти кај кружен тек црква Св.Никола (почетно-крајна постојка).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.