Моментален број на посетители:
329
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
08 март 2023
 

ЛИНИИТЕ 47 И 57 ЌЕ СООБРАЌААТ ПО ИЗМЕНЕТИ ТРАСИ

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека од утре, четврток (9.03.2023 год), линиите 47 и 57 ќе имаат изменета траса од вообичаената, поради градежни работи на главната улица во „Радишани“. 

Линија 47 ќе сообраќа од Радишани (терминал-последна) до с.Љубанци.

Линија 57 ќе сообраќа од Козле до улица „Боро Кралевски“ (трети влез во Радишани).

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.