Моментален број на посетители:
526
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 мај 2023
 

СКРАТЕНИ ТРАСИ НА 3 И 3Б, ЛИНИЈАТА 25 ВРЕМЕНО НЕМА ДА СООБРАЌА

 
Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека утре, недела (21.05.2023 год), поради одржување на спортско-рекреативната манифестација „Прв до врв“, во период од 9.30 до 10.30 часот, линиите 3 и 3Б ќе сообраќаат до стојалиштето Клинички центар.
 
Линијата 25 нема да ги реализира поаѓањата во 9.20 и 10 часот од Транспортен центар, односно во 10 и 10.40 часот од Средно Водно.
Посочената линија ќе продолжи да функционира вообичаено почнувајќи со термините за поаѓање во 10.40 часот од Транспортен центар, односно 11.20 часот од Средно Водно.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.