Моментален број на посетители:
563
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 септември 2023
 

ЖИЧАРНИЦАТА НЕМА ДА РАБОТИ В ПЕТОК 

Почитувани,
Ве известуваме дека в петок (22.09.2023 год), Жичарницата нема да работи поради редовен годишен технички преглед.
 

Од сабота (23.09.2023 год) објектот ќе продолжи да работи вообичаено за овој период од годината, односно од 10 до 20 часот, при што во период од 19-19.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 19.45 часот е последно возење од врвот надолу.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.