Моментален број на посетители:
603
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
13 ноември 2023
 

Линиите кои што сообраќаат од Ново Лисиче, Аеродром кон централното градско подрачје, се пренасочени од кај Тутунски комбинат, потоа Зоил и продолжуваат по своите редовни траси.

Од 21.10ч. сообраќаат по редовните траси.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.