Моментален број на посетители:
573
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 ноември 2023
 

Од 8.45 часот, линија 63 е пренасочена од кај млин Кадино по траса на линија 66 и кај градинката продолжува по својата редовна траса.
Изменетиот режим е поради паднат кабел на дел од редовната траса и важи во двете насоки на сообраќање.
Од 9,20 часот возилата сообраќаат по редовните траси.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.