Моментален број на посетители:
531
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ДЕМАНТ - БИЛЕТ ЗА ЕДНО ВОЗЕЊЕ
04 јануари 2017
 

 ДЕМАНТ

 

ЈСП СКОПЈЕ ги дематира шпекулациите на одредени медиуми дека билет за едно возење во јавниот превоз ќе изнесува 60 денари

Ја информираме јавноста дека оваа информција е неточна, ЈСП СКОПЈЕ ниту дала таква информација, ниту пак има било какви индиции за такво нешто.

Одредени портали користат вести кои беа пласирани во јавноста во 2015 година, во периодот пред да биде донесена Одлуката на Град Скопје за новиот тарифен модел од ноември 2015 година и истите ги пренесуваат како новост.

 

Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.