Моментален број на посетители:
719
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА - ПРЕКИНАТА МЕРКАТА ЗА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ
08 февруари 2017
 

 ЈСП СКОПЈЕ ја информира јавноста дека од утре, 09.02.2017 година, се укинуваат воведените мерки од Градот Скопје за бесплатен градски превоз.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.