Моментален број на посетители:
557
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ
12 април 2017
 

                                        ДЕЖУРНИ  БИЛЕТАРИ           

 

 

БИЛЕТАРА

14.04.2017

Петок

16.04.2017

Недела

17.04.2017

Понеделник

ЗЕЛЕН ПАЗАР

 

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

 

Од 07 до 13 часот

Од 07 до 13 часот

Од 07 до 13 часот

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР

 

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

 

 Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ

 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.