Моментален број на посетители:
722
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
20 април 2017
 

 Им се соопштува на патниците - корисници на услугите на ЈСП Скопје дека поради изведување на градежни работи на ул. „Индира Ганди“ во нас. Шуто Оризари, линиите кои сообраќаат по оваа улица ќе имаат променета траса и тоа:

            - линија бр.19 ќе сообраќа до влезот на нас. Шуто Оризари (кај Пекабеско).

            - линија бр. 20 ќе сообраќа од Транспотрен центар до поранешна Циглана (ИГМ) по својата траса, потоа продолжува по ул. „Босна и Херцеговина“, лево по ул. „Бутелска“, ул. „Александар Урдаревски“, продолжува по коцката до Шуто Оризари.
 Во обратна насока да се движи по истата траса.

            - линија бр. 81 ќе сообраќа од Транспотрен центар до поранешна Циглана (ИГМ) по својата траса, потоа продолжува по ул. „Босна и Херцеговина“, лево по ул. „Бутелска“, ул. „Александар Урдаревски“, по коцката кон Шуто Оризари, а потоа продолжува по својата траса.
Во обратна насока да се движи по истата траса.

Ова пренасочување ке биде до завршување на градежните работи.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.