Моментален број на посетители:
565
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Промена на траса на линија 41, 31
21 јуни 2017
 

 Поради градежни работи во населба Драчево линиите 31,41  ке се обракаат низ село Драчево и по улица Китка во двата правци

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.