Моментален број на посетители:
717
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Промена на траса на линија 41а и 42
21 јуни 2017
 

 Промена на трасата има на линиите 41а 42 возилата ке се обракаат преку село Драчево до последната постојка 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.