Моментален број на посетители:
705
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
12 јули 2017
 

 ЈСП-Скопје ги известува своите патници дека поради изведување на градежни работи по наредба на Град Скопје, постојката на Градежен Факултет нема да биде во функција (поради безбедност на патниците) т.е автобусите нема да запираат на оваа постојка се додека траат градежните работи. Автобусите ќе застануваат на привремената постојка што е обелажана кај Кафе бар Броз. Ве молиме за разбирање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.