Моментален број на посетители:
557
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
13 јули 2017
 

 Почитивани патници,

Ве известуваме дека линиите 19 и 20 кои поради градежни работи во нас. Шуто Оризари сообраќаа со променети траси, од 13.07.2017 год. ќе сообраќаат по своите редовни траси.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.