Моментален број на посетители:
485
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
11 август 2017
 

 Почитувани 

Поради изведба на градежни работи поставување на атмосверска канализација на ул.1 во Долно Лисиче линиите ке сообраќаат по следните траси:

- линија 31 ќе сообраќа до Чатал и улица 2 до последна, во двата правци

- линија 33 од надвозникот десно до Чатал

 

Ви благодариме на разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.