Моментален број на посетители:
720
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ВОЗЕН РЕД ЗА ЛИН.БР.28 , SITY TOUR
04 април 2018
 

 

ВОЗЕН РЕД ЗА ЛИНИЈА БРОЈ 28 , SITY TOUR

  ДЕЛНИЧЕН  ВОЗЕН РЕД 

          Важи од: 11.06.2018 год.                                 

лин

Тргнува од Транс. центар:

Тргнува од:

28

 7.10; 10.30; 12.10; 17.20; 19.00; 21.00; 22.40

Македонско Село (Г.Нерези): 8.00; 11.20; 13.00; 18.10; 19.50; 21.50; 23.30

 

 САБОТА И НЕДЕЛА  ВОЗЕН РЕД                        

    важи од: 09.06.2018 год.                    

лин

Тргнува од Транс. центар:

Тргнува од:

28

7.10; 8.50; 11.00; 12.40; 14.20; 16.00; 17.00; 19.20; 21.00; 22.40

Македонско Село (Г.Нерези): 8.00; 9.50; 11.50; 13.30; 15.10; 16.50; 18.30; 20.10; 21.50; 23.30

Траса: Тр.Цент., ј.дрво, рекорд, по бул.П.Одреди до Влае, терм. 57 во Козле, Г.Нерези и обр.

     

 ДЕЛНИЧЕН,САБОТЕН И НЕДЕЛЕН 

           Важи од: 09.06.2018 год.                                 

лин

Тргнува од:

Тргнува од:

SITY TOUR

.                                                                Хотел А.Палас до Порта Македонија: 10.40; 16,40

.                                                                  Порта Македонија(кружна): 11.00; 17.00  

Траса: порта, рекорд, мост Г.Дел., Кале, битпазар, ј.дрво, рамстор, рекорд, порта

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.