Моментален број на посетители:
592
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
04 мај 2018
 

Известување

 

- Линијата 4а поради градежни активности према Усје од почетна постојка во Тафталиџе оди преку бул.Партизански одреди и на бул.8 Септември се враќа на траса, од Усје према Тафталиџе по траса

Ви благодариме на разбирањето

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.