Моментален број на посетители:
607
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
31 октомври 2018
 

 ИЗВЕСТУВАЊЕ

Изменет возен ред на линија 25

Од утре, 1.ноември 2018 година, ќе има измени во возниот ред на линијата 25 (Транспортен центар-Средно Водно).

Се укинуваат досегашните поаѓања од Транспортен центар во 16.20 ч и 17.20 ч, односно поаѓањата во 16.40 ч, 17.40 ч и 18.40 ч од Средно Водно.

Возен ред од 1. ноември на линија 25 

Вторник-Петок

Транспортен центар: 8 ч, 9 ч, 9.40 ч, 10.20 ч, 11.20 ч, 12.20 ч, 13.20 ч, 14.20 ч, 15.20 ч.

Средно Водно: 8.40 ч, 9.40 ч, 10.40 ч, 11.40 ч, 12.40 ч, 13.40 ч, 14.40 ч, 15.40 ч, 17 ч.

 Сабота-Недела

Транспортен центар: 7.30 ч, 9 ч, 9.40 ч, 10.20 ч, 11.20 ч, 12.20 ч, 13.20 ч, 14.20 ч, 15.20 ч.

Средно Водно: 8.40 ч, 9.40 ч, 10.40 ч, 11.40 ч, 12.40 ч, 13.40 ч, 14.40 ч, 15.40 ч, 17 ч.

 И понатаму, линијата 25 во понеделник не е во функција.

 Сакаме да ги потсетиме корисниците на јавниот превоз дека возењето на линија 25, (Транспортен центар-Средно Водно), 25А (Стара железничка станица-Средно Водно) и 25Б (Дом на печат-Средно Водно) е бесплатно за сите категории патници за време на викенди и државни празници.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.