Моментален број на посетители:
715
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
04 ноември 2018
 

Известување

Поради градежни активности, булеварот „Партизански одреди“ од потегот Порта Влае до Нерези раскрсница (улица „Никола Парапунов“) ќе биде затворен за сообраќај, а возилата се пренасочени по трасата на линија 5 по улица „Војвода Васил Чакаларов“, пред студентскиот дом „Гоце Делчев“ вртат лево и на булевар „Партизански одреди“ се враќаат на своите траси, во правец од Центар кон Влае возилата возат по траса.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.