Моментален број на посетители:
364
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
27 декември 2018
 

 За време на претстојните новогодишни и божиќни празници, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет возен ред од вообичаениот.

На 31. декември (понеделник) автобусите од јавниот превоз ќе сообраќат по вообичаен делничен возен ред.

На 1. јануари (вторник автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред. 

Од 2. јануари автобусите од јавниот превоз ќе возат по вообичаен, делничен возен ред.

Но, имајќи во предвид дека во меѓувреме ќе започне и зимскиот училиштен распуст, возниот ред од 2. јануари ќе биде редуциран.

На 7. јануари (понеделник) автобусите од јавниот превоз ќе возат по неделен возен ред. 

Ноќните линии на 31. декември (понеделник према вторник) ќе работат по возен ред како во сабота према недела. 

 

Поради техничкиот проблем на веб страницата на ЈСП Скопје, во делот за избор на датум на возниот ред, сакаме да напоменеме дека информации за возниот ред можат да се добијат и во Диспечерски центар на 3173-224.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.