Моментален број на посетители:
283
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
09 јануари 2019
 

Известување за патници !

Почитувани корисници на градски и приградски сообраќај, сакаме да ве известиме поради временските услови, следниве линии ќе бидат скратени:

Приградски:

Линија 11,11А скратена до рампа Дексион

Линија 18а скратена до црква Визбегово

Линија 32 скратена до Сарај

Линија 47 скратена до влез Љубанци

Линија 47а скратена до Љуботенски пат

Линија 51 (Моране) скратеа до мост Моране

Линија 53 скратена до с.Катланово

Линија 55(Орланци и Грушино) скратена до Арачиново

Линија 56 скратена до пат за Бојане (Расадник)

Линија 56а скратена до пат за Копаница (подвозник0

Линија 58 скратена до општина Сопиште

Линија 58а и 58б скратени до Соње

Линиии 60 и 160 скратени до Шишево

Линија 64а скратена до Орман

Линија 65  скратена до Црешево

Линија 65в не сообраќа

Линија 67 не сообраќа

Линија 68 скратена до Д.Коњари

Линија 70 скратена до Дризла (по нов пат)

Линија 71 сообраќа кон Бањани по траса, а кон центар по коцка

Линија 73 скратена до влез пред Усје

Линија 74 не сообраќа

Линија 80а не сообраќа

Линија 81 не сообраќа

Линија 164 (Кучково) не сообраќа

Линија 164 (Никиштани) скратена до Орман

Линија 165 не сообраќа

Линија 165а не сообраќа

Линија 167 (Страхојадица) не сообраќа

Линија 180 скратена до пат за Маркова река

Бел.33 (Пагаруша и Вртекица) не сообаќа

Градски:

Линии 19 и 20 скратени до Шуто Оризари затвор

Линија 24 (игралиште) скратена до Кисела вода

Линии 25, 25а и 25б не сообраќаат

Линија 28 не сообраќа

Ви благодариме на Разбирањето, со почит ЈСП-Скопје

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.