Моментален број на посетители:
637
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
05 февруари 2019
 

Известување

Почитувани корисници на јавниот превоз, Ве известуваме дека возилата од линиите 8,15,15а и 19 сообраќаат по вообичаената траса.

Дефектот кај ресторант „Имес“ е саниран.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.